Projectleider
W- Installaties

R&R Systems B.V.

GemertVast contract

38

HBO

3.000- 4000

Techniek

Aan de slag als Projectleider én actief betrokken zijn bij bedrijfsvoering? Bij R&R Systems krijg je naast een goed salaris veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Jij waarborgt de kwaliteit van onze installatieprojecten, stuurt jouw team aan en draagt bij aan onze missie om de wereld om ons heen duurzamer te maken.

Wat is vereist

Als Projectleider W-installaties draag je de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijkertijd. Het is dus belangrijk dat je met druk om kan gaan, goed kan schakelen tussen verschillende projecten en een besluitvaardig karakter hebt.

Verder beschikt onze Projectleider W-installaties over:

 • Ervaring of affiniteit met installatietechniek.
 • Bedrijfskundig en commercieel inzicht.
 • Een paar jaar ervaring als Projectleider/Werkvoorbereider.
 • Hbo denk- en werkniveau en een afgeronde technische opleiding is een pré.
 • Ervaring met Syntess-automatiseringssysteem.
 • Sterke communicatieve vaardigheden. 

Wil jij de uitdaging aangaan als Projectleider bij ons innovatieve installatiebedrijf in Gemert? Solliciteer dan gelijk of neem contact op met Jeffrey om meer over de functie te weten te komen. Bel Jeffrey op: 06 53 90 64 22

Bij R&R Systems geven we je alle ruimte en vrijheid om je functie naar eigen expertise en inzicht in te vullen en actief betrokken te zijn bij de bedrijfsvoering. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een goede werksfeer heerst waarin gelijkwaardigheid en innovatie gestimuleerd wordt.

Verder bieden wij:

 • Een goed salaris van €3.000 – €4.000 op basis van je ervaring.
 • Direct een vast contract met 2 maanden proeftijd.
 • Uitzicht op auto van de zaak.
 • Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer en overwerkvergoeding.
 • 25 vakantiedagen.
 • Studie- en/of opleidingsbudget.
 • Pensioenregeling conform CAO Metaal en techniek.

Bij R&R Systems heerst een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer waar iedereen bij elkaar kan aankloppen voor een praatje of advies. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie volgens jouw expertise uit te voeren. Je deelt bijvoorbeeld zelf je werktijden in binnen de kantoortijden van 07:00 en 17:30 uur en stelt je eigen prioriteiten. Tegelijkertijd staan je collega’s en de directie altijd klaar om je te ondersteunen. Kennisontwikkeling en het volgen van cursussen en trainingen wordt binnen de organisatie gestimuleerd én gefaciliteerd. Daarnaast is er oprechte aandacht voor jou en je collega’s. Er wordt geluisterd, er worden grappen gemaakt en samen geborreld.

Directeuren Jan en Eric van Houtum: “Iedereen wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. We vinden het belangrijk om met plezier te werken!”

Als Projectleider bij R&R Systems focus jij je met name op het waarborgen en van de kwaliteit van onze installatieprojecten. Je vervult een cruciale rol waarin je enerzijds alles rondom de uitvoering van projecten organiseert en anderzijds het aanspreekpunt van de klant bent. Naast je rol als Projectleider, krijg je de kans om actief mee te werken aan onze bedrijfsvoering. Jij ziet het als een uitdaging om een team aan te sturen en projecten succesvol af te ronden. Met jouw vakkennis en leidinggevende expertise weet je precies aan welke knoppen je moet draaien.

Je werkzaamheden zijn:

 • Verantwoordelijkheid dragen voor de doorloop van projecten; je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en staat in direct contact met de klant.
 • Je team aan monteurs en productiemedewerkers als leidinggevende aansturen en inplannen.
 • De uitvoering van projecten tot in detail voorbereiden. Alles tussen het uitdenken van de best passende oplossing, het in gang zetten van de uitvoering en het succesvol afronden van het project.
 • Meebouwen aan het succes van de organisatie door de bedrijfsvoering te optimaliseren.

 

Reageren op de vacature Projectleider gaat heel eenvoudig als je via het formulier je gegevens achter laat , neem ik Jeffrey contact met je op voor een kennismaking.

Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

“ Iedereen wordt op een prettige en informele manier gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen"
“ Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je functie naar eigen expertise en inzicht in te vullen"
Previous
Next

Over R&R systems

R&R Systems is als producent en leverancier van duurzame energiesystemen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Onze innovatie stelt ons in staat om te zorgen voor zo min mogelijk energieverbruik, een optimaal rendement én aanzienlijke kostenreductie. Niet gek dat we ook wel bekend staan als “de energieverdieners”. Samen met onze ervaren vaktechneuten dragen we de projecten voor onze klanten van begin tot eind. Hierin staat het leveren van maatwerk en doordacht advies centraal. Daarnaast willen we met onze innovatieve energieconcepten positief bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. Alles om de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken.

 

Sollicitatieproces

Solliciteer

Interview

Sollicitatiegesprek/ beeldbellen

Baanaanbod

Sollicitatieproces

Solliciteer

Sollicitatiegesprek beeldbellen 

Praktijktest

Baanaanbod