Dáárom wil jij werken bij Reynaers

Bij Reynaers streven we continu naar vernieuwing en verbetering. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. En daarin gaan we verder dan andere bedrijven. Zo blijven we overeind, ook in moeilijke en uitzonderlijke tijden. Niet voor niets hebben we al meerdere malen een crisis overleefd en blijven we voortdurend gezonde resultaten halen.

Edgar: ‘’Vernieuwing is essentieel in mijn optiek. Waarom zou je willen afremmen als iemand enthousiast een idee vertelt of heel gedreven aan een project begint? Geef dingen een kans in plaats van ze vooraf te veroordelen. Bekijk waarom iets wel een succes zou kunnen zijn.”

Een prettige werkomgeving op kantoor én thuis
Ons bedrijfspand in Helmond is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd. Daardoor kun jij je werkomgeving elke dag afstemmen op je werkzaamheden. In een stilteruimte geconcentreerd werken? Zittend of staand bellen? Vergaderen met één persoon of een groep? Allemaal mogelijk. Het vele groen en de belevingsdoeken zorgen voor een aangename en inspirerende werksfeer. Of je nu op ons kantoor in Helmond werkt of thuis, wij zorgen dat we jou zo goed mogelijk ondersteunen. En dat je faciliteiten van ons krijgt om gezond en plezierig te werken.

Flexibel werken en vaste thuiswerkdagen
Op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op vrijdag tot 16.00 uur zijn wij beschikbaar voor (interne) klanten. Dat wil niet zeggen dat jij elke dag op deze tijden moet werken. Tien dagen vóór het begin van de nieuwe maand kun je in jouw rooster aangeven hoe je je werkuren wilt verdelen. Werk je een keer langer door of stop je juist een keer eerder? Wij staan er voor open, zolang het totaal aantal uren aan het eind van de maand gelijk blijft en het past binnen de bezetting op de afdeling. Bij collectieve werkdagen en vergaderingen verwachten we dat je er gewoon bent.

Bovendien heb je elke week een vaste thuiswerkdag. En sterker nog: we evalueren dit voortdurend, omdat we de voordelen zien!

De beste begeleiding vanaf dag één
Jouw carrière bij Reynaers start met een inwerktraject op maat. Te beginnen met een introductie en basistraining op ons hoofdkantoor in Duffel. Welke functie je ook hebt, je loopt mee op elke afdeling en volgt dezelfde training als onze klanten. Zo krijg je feeling met onze organisatie en producten. Maar ook vanaf het moment dat je echt aan de slag gaat, kun je rekenen op de beste begeleiding. Jouw ervaren collega’s beschikken over heel veel kennis en helpen jou graag met alles waar je tegenaan loopt in het werk.

Rob: “Als je het samen doet, is het goed.”

Persoonlijke ontwikkeling
Bij Reynaers en Roval geloven wij niet in vaste opleidingstrajecten en doorgroeipaden. Maar wel in maatwerk in persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is immers anders. Samen kijken we waar jouw interesse ligt. Wat je ambities zijn. En hoe we jouw opleidingsmogelijkheden daar maximaal op kunnen laten aansluiten. Het zal niet de eerste keer zijn dat we een heel specifieke opleiding of traineeship ontwikkelen voor een medewerker. Zo stimuleren we jou om het beste uit jezelf te halen.

Peter: “Ik wist niks van hang- en sluitwerk. Dat vonden ze niet belangrijk. Mijn goede commerciële inzicht wel.”

Samen leuke dingen doen
Samen werken vinden wij belangrijk, maar samen plezier hebben ook. Onze personeelsvereniging doet er alles aan om dit te stimuleren. Met leuke activiteiten voor iedereen, zoals een darttoernooi, Nightrun bedrijvenloop, een Sinterklaasshow voor het hele gezin, de Antwerp 10 Miles, , kookworkshops, Heel Helmond Bakt (bakworkshop), grotbiken, voetballen, bowling, een tennistoernooi voor het hele gezin, workshop zelfverdediging, schaatsen met collega’s, partners en kinderen, een jaarlijkse motortoertocht met collega’s en klanten, en nog veel meer. Voor elk wat wils dus.

En wat dacht je van de jaarlijkse bouwvakborrel en ons personeelsfeest? Of de speciale gelegenheden waarmee we bijzondere mijlpalen en successen vieren? Zoals jubilarissen en jarigen in het zonnetje zetten. Of een extra lekkere lunch vanwege een geslaagde maandomzet.

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven
Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je goed in je vel zit op je werk. Plezier hebt in wat je doet. En je thuis voelt bij ons. Mede daarom hebben we enkele jaren geleden ons bedrijfspand in Helmond volledig vernieuwd. Daarbij is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving. Fietsen achter je bureau of zitten op een ergonomische bal? Als het jou helpt om vitaal te blijven, vinden wij niets te gek.

Ook op het persoonlijke vlak werken we aan het bevorderen van jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Door themadagen en workshops over onderwerpen als beter slapen, mindfulness, gezonde voeding en gezond bewegen. Door regelmatige bezoekjes van onze bedrijfsarts, onze bedrijfsergonoom en duurzame inzetbaarheidscoach. En de mogelijkheid om gratis de griepprik te halen.

Veilig werken
Veilig werken is een belangrijk thema binnen onze organisatie. Als werkgever doen wij er veel aan om jouw werkomgeving zo veilig en gezond mogelijk te maken. Dat begint al vóór je eerste echte werkdag, als je start met het inwerkprogramma op ons hoofdkantoor in Duffel. En ook op ons kantoor in Helmond blijft ons Veiligheidsteam hameren op veilig werken.

Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van informatie en het organiseren van workshops over veilig werken: veilig op weg, AED, veilig het dak op, veilig op de heftruck, blustraining, enzovoort. Uiteraard mogen goede persoonlijke beschermingsmiddelen voor bepaalde functies niet ontbreken.

Duurzaamheid
Niet alleen in de projecten die wij opleveren voor onze klanten, maar ook in onze eigen bedrijfspanden besteden we aandacht aan duurzaamheid. Onder meer door de 352 zonnepanelen op ons dak, CO2-besparende maatregelen, elektrische heftrucks, Euro 6-vrachtwagens, automatische ledverlichting en de mogelijkheid om je bandenspanning te meten.

Nieuwste vacatures

CALCULATOR

Gevelbouwers ontzorgen door complete en correcte calculaties voor ze te maken. Meewerken aan projecten waar je trots op kunt zijn. Klinkt goed hé? Wil je ook nog bij een bedrijf werken waar de beste begeleiding en vaste thuiswerkdagen vanzelfsprekend zijn? Net als aandacht voor vitaliteit en samen leuke dingen doen? 

WERKEN BIJ REYNAERS
Werken bij Reynaers Aluminium? Dat betekent werken voor de specialist in het ontwerp en de verkoop van innovatieve en duurzame aluminium systemen. De ramen en deuren maken we niet zelf, dat doen onze klanten. Meer dan 5.000 klanten over de hele wereld verwerken aluminium systemen van Reynaers in ramen, (schuif)deuren, gevels, zonwering en serres. In deze uitdaging staan ze niet alleen: we bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten, architecten en investeerders goed worden ondersteund.

Sinds onze oprichting in 1965, zijn wij uitgegroeid tot een speler van wereldformaat in de gevelbouw. Ons bedrijf – waarvan het hoofdkantoor in het Belgische Duffel is gevestigd – telt 2.232 medewerkers in 40 landen wereldwijd. En wij exporteren naar meer dan 70 landen, verdeeld over 5 continenten. In 2000 hebben wij het Nederlandse merk Roval overgenomen, waardoor we ook een gevestigde naam werden op de Nederlandse markt voor gevelbouw.

MVO
Ook MVO staat bij ons hoog in het vaandel. Op de jaarlijkse MVO-dag bieden wij al onze medewerkers de gelegenheid om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld. Die dag kun je kiezen uit vijf tot zes doelen waaraan jij kunt meewerken: van klusprojecten tot een uitstapje voor ouderen of mensen met een beperking.

Monica: ‘”Op de MVO-dag hielp ik in een verzorgingstehuis. Kletsen met de mensen, bingo, nagels lakken, wandelen.”

VRAGEN? BEL MIJ

Reynaers B.V.
Maisdijk 7
5704 RM Helmond

Jeffrey Wijngaarden Flexx4nu

Vragen over de vacature? Ik beantwoord ze graag.
06 53 90 64 22 
Jeffrey@flexx4nu.nl

Sollicitatieproces

Solliciteer

Interview

Sollicitatiegesprek/ beeldbellen

Baanaanbod

Sollicitatieproces

Solliciteer

Sollicitatiegesprek beeldbellen 

Praktijktest

Baanaanbod