CALCULATOR - ADVISEUR BOUWKUNDE

Reynaers Nederland

Helmond

Vast Contract

39 uren

MBO

2500-3500


Bouw

Wie ben jij?

Gevelbouwers ontzorgen door te adviseren en correcte calculaties voor ze te maken. Meewerken aan projecten waar je trots op kunt zijn. Klinkt goed hé? Wil je ook nog bij een bedrijf werken waar de beste begeleiding en vaste thuiswerkdagen vanzelfsprekend zijn? Net als aandacht voor vitaliteit en samen leuke dingen doen? Solliciteer als Calculator bij Reynaers Aluminium.

Wat is vereist

Een ijzersterk analytisch vermogen. En de discipline om je werk geconcentreerd en zorgvuldig uit te voeren, hoe lang het ook duurt. Die eigenschappen maken jou tot een uitstekende kandidaat voor deze functie. Ook al ben je soms weken bezig voor één klant, jij gaat door tot het af is. Want jij begrijpt hoe belangrijk een correcte calculatie is om de risico’s van een bouwproject te beheersen.

Reken er maar op dat deze baan als Calculator uitstekend bij je past als je:

 

Interesse in deze baan? Stuur dan een berichtje naar : jeffrey@flexx4nu.nl of bel 06-53906422 | Recruiter Reynaers

Duurzaamheid. Vitaliteit. Veiligheid. MVO. Bij Reynaers en Roval staan we niet stil met deze thema’s. Als het gaat om onze projecten, systemen en panden. Maar zeker ook als het gaat om jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling. En daar gaan we verder in dan andere bedrijven. Om te beginnen met een degelijk en grondig inwerktraject, eventueel gevolgd door een opleiding op maat. En een ruime keuze uit workshops en faciliteiten die zorgen dat jij je goed voelt en je werk met plezier doet. Draag jouw steentje bij aan een betere wereld. En vier samen met ons alle momenten en successen die het werk de moeite waard maken, zoals jubilea, verjaardagen en mooie resultaten. 

Als Calculator bij Reynaers kun je verder rekenen op:

 • een salaris van € 2.500 tot € 3.500 bruto per maand met 8% vakantiegeld (op basis van 39 uur per week).
 • een pensioenregeling waar je zelf maar een heel klein bedrag aan mee betaalt.
 • vaste reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.
 •  een vast contract met 2 maanden proeftijd.
 • de mogelijkheid om flexibel te werken.
 • 25 vakantiedagen en 6 (collectieve) atv-dagen.
 • een extraatje, zoals een 13e maand vanaf een contract voor onbepaalde tijd.
 • vaste thuiswerkdagen en een ingerichte thuiswerkplek, inclusief laptop, internetbellen endraadloze headset.
 • een degelijk inwerktraject en opleidingsplan op maat.
 • uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden, waaronder in ieder geval WAO en WGA.
 • veel leuke personeelsactiviteiten, zoals een darttoernooi, bedrijvenloop, sinterklaasviering voor het hele gezin, grotbiken, voetballen, workshops, schaatsen, personeelsfeesten… te veel om op te noemen.

Met een beker koffie in de hand klap je je laptop open. Je beantwoordt een e-mail met vragen over de calculatie die je vorige week hebt opgeleverd en bekijkt je planning. Vandaag begin je aan een calculatie voor een tien verdiepingen tellend pand. Dat is een flinke klus waar je misschien wel een paar dagen mee bezig bent. Maar dat vind jij niet erg, want je weet dat je de klant – het bouwbedrijf dat de gevel zal monteren – hier volledig mee ontzorgt. Hij hoeft zich niet meer druk te maken over de specificaties en de kosten, want die heb jij al netjes voor hem op een rijtje gezet.
Ping! Na de lunch valt er een mailing van één van je klanten in je mailbox: een project waarvoor jij wekenlang hebt gewerkt aan een calculatie, is klaar. Het gebouw wordt binnenkort geopend. Jij voelt je trots dat je een bijdrage hebt mogen leveren aan dit prachtige gebouw.

Op ons kantoor in Helmond werk je samen met de Technisch Adviseurs en Accountmanagers. Voorheen deden onze Technisch Adviseurs alle calculaties zelf, maar door onze enorme groei ontstond de behoefte aan een gespecialiseerde Calculator. Jouw leidinggevende Rob, onze projectmanager, geeft je veel vertrouwen en vrijheid om je werk goed in te richten. Daarbij stimuleert hij je om te kijken waar jouw persoonlijke interesse ligt. Hij rekent er wel op dat jij zelf je verantwoordelijkheid neemt, en aangeeft wanneer je hulp nodig hebt.

#TogetherForBetter. Dat is ons werkmotto. Samen de schouders eronder om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Samen werken, van en met elkaar leren en samen beter worden. Dat is niet alleen goed voor jouw en onze ontwikkeling, maar ook voor de sfeer.

Als werkgever proberen we die saamhorigheid te versterken met allerlei leuke activiteiten. Voor je team of voor het hele bedrijf. Van kennissessies en workshops tot sportieve en sociale evenementen.

Jouw zit-sta-bureau en laptop staan klaar op ons kantoor in Helmond. Enkele jaren geleden is dit pand volledig vernieuwd. Daarbij is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving waarin jij kunt werken zoals jij dat prettig vindt. Fietsen achter je bureau of zitten op een ergonomische bal? In een stilteruimte geconcentreerd werken aan een berekening? Zittend of staand vergaderen met één of meerdere mensen? Allemaal mogelijk. Het vele groen en de belevingsdoeken zorgen voor een aangename en inspirerende werksfeer.

Bij Reynaers heb je elke week een vaste thuiswerkdag. En ook op jouw thuiswerkplek zorgen we dat we jou zo goed mogelijk ondersteunen.

“1 vaste thuiswerkdag en een ingerichte thuiswerkplek zijn heel gewoon bij Reynaers.”
“Het vertrouwen geven dat je je werk zelf goed regelt. En het vertrouwen krijgen dat je collega’s je helpen als je dat nodig hebt. Zo werken wij graag samen bij Reynaers.”
“Fietsen achter je bureau of zitten op een ergonomische bal? Bij Reynaers helpen we je vitaal blijven.”
“Bij Reynaers is samen plezier maken net zo belangrijk als samen werken. Daarom organiseren we door het jaar heen volop leuke activiteiten.”
Previous
Next

Over Reynaers ALUMINIUM

Bij Reynaers Aluminium zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van innovatieve en duurzame aluminium systemen. De ramen en deuren maken we niet zelf, dat doen onze klanten. Meer dan 5.000 klanten over de hele wereld verwerken aluminium systemen van Reynaers in ramen, (schuif)deuren, gevels, zonwering en serres. In deze uitdaging staan ze niet alleen: we bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten, architecten en investeerders goed worden ondersteund.

Jeffrey Wijngaarden Flexx4nu

Vragen over de vacature? Ik beantwoord ze graag.

Heb jij interesse in een baan als Calculator?

Sollicitatieproces

Solliciteer

Sollicitatiegesprek beeldbellen 

Praktijktest

Baanaanbod