Word Operator Menglijn

Jij voelt je wel thuis bij een organisatie waar de directeur zelf de mouwen opstroopt wanneer dat nodig is.

 

Jouw nieuwe werkomgeving

In de bulk hal , waar je dagelijks contact hebt met chauffeurs en loadermachinisten  versterk je een team waar even hard wordt gewerkt als dat er wordt gelachen. De aanpakkers mentaliteit is niet te missen , waardoor jij je écht thuis voelt.

Door wie je aangestuurd wordt? Een leidinggevende die de lijntjes kort houdt maar, waar mogelijk, medewerkers vrijlaat. Meedenken over verbetervoorstellen en/of persoonlijke zaken is vanzelfsprekend voor hem.

Hebben we het over een aanpakker, dan hebben we het over jou

Komt jouw ervaring als operator even goed van pas..

 

Jouw werkdag

De focus van je werkdag hangt af van de orders van die dag. Het ene moment bedien  je de menglijn en los je  storingen op. Het andere moment pak je zakken meststoffen uit om bij te vullen .Zeker ben je ervan dat je na een half jaar zoveel weet, dat je dé operator bent op de afdeling  In deze cruciale rol, houd jij je dagelijks bezig met:

 

Opstarten , programmeren en bijstellen van de machine

Orders voorbereiden

opruimen van je werkplek

Veilig werken

Ochtenden. middagen en avonden

Er is genoeg te doen in de maanden april tot en met juli en van november tot en met januari .En dit doe je in verschoven dienst tussen 05.00 en 18.00. In drukke tijden kan het ook wel eens 20.00 worden.De overwerktoeslag ? Die is 30%.

In de periode februari tot en met maart en augustus tot en met oktober ben je voornamelijk bezig met onderhoud en reparatiewerk of help je andere collega’s.

Wat je meeneemt

Betrokkenheid en een loyale instelling met een no-nonsense mentaliteit. Jij hebt het. Naast dat, ben je ontzettend sociaal en communicatief sterk. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

MBO werk-en denkniveau

Wat je terugkrijgt:

een brutomaandsalaris van € 2400,-

een reiskostenvergoeding van € 0.19 per km.

1 jaarcontract

overwerktoeslag van 30%

28 vakantiedagen per jaar

een bedrijfspensioenregeling

8% vakantiegeld.

Heb jij interesse een baan als operator
in een eerlijke omgeving ?

Over LEGRO

Hoofdkantoor in Helmond

250 medewerkers