Word Verpakker industriële
machines en producten

Deze baan is echt iets voor jou als je graag binnen een hecht team werkt

Jouw nieuwe werkomgeving

De verpakkers van Morpak zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, worden gezien als de belangrijkste factor voor het succes van dit familie bedrijf iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.  Veilig werken, arbovoorzieningen en opleidingsmogelijkheden zijn bij Morpak vanzelfsprekend.

Op locatie  werk je als verpakker mee aan het verpakken en  verzend klaar maken van industriële machines en producten voor verschillende opdrachtgevers.

 

Elke dag een succesvol project.
Dankzij jou!

Maak er werk van. Jóúw werk.

Als verpakker werk je met verschillende materialen zoals hout, krimp en aluminiumfolie en pas je verschillende technieken toe zoals inkisten of shrink -wrapping. Samen met een collega ga je dagelijks op pad en zijn dit jouw prioriteiten :

Verpakken van machines en producten

Verzendklaar maken

Veilig werken

Schoonhouden van de werkplek

Jouw werktijden

Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 40 uur per week en de  werktijden liggen 06.00-18.00 uur . Niets voor niets natuurlijk je verdient een netto maandsalaris van minimaal € 1800,-

Wat je meeneemt

Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je bent handig en weet hoe je veilig en precies werkt. Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten. Als verpakker is overwerken soms nodig om alles op tijd voor de klant af te leveren en overnacht je soms op locatie . Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

Een VMBO Diploma

technisch inzicht maatgevoel teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Niet alleen in de groei van de organisatie wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw groei.

Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden biedt Morpak een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling. En Morpak investeert in jouw opleiding en ontwikkeling. Je werkt met de modernste  technieken, waarbij veiligheid vooropstaat. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

een netto-maandsalaris van minimaal € 1800,-

7 maanden contract

een reiskosten-vergoeding

25 vakantiedagen per jaar en 15.5 atv-dagen.

8% vakantiegeld.

bedrijfspensioen-regeling

Heb jij interesse in een baan als verpakker
industriële machines en producten?

Over MORPAK

Hoofdkantoor in Ospel

35 werknemers

Je maakt deel uit van de MORPAK Familie

Man 97% - vrouw 3% verhouding