Meet & Greet

Sfeer proeven en informatie halen voor de functie allround monteur en machine operator bij SVA GROUP? Het kan!

Meet and greet ….

 Wil je van dichtbij zien hoe het gaat bij de SVA Group? Kom dan op 27 augustus langs voor de meet-and-greet op ons kantoor. Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te volgen en onze monteurs en operators het hemd van het lijf te vragen. Dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Om 18:00 uur sluiten we de middag af met een gezamenlijke borrel. Zien we je daar?

Meld je hier aan

Jij bent die ervaren en gedreven medewerker die SVA hard nodig heeft.

Wat hebben we jou te bieden...

Tegenover al jouw harde werk staat uiteraard een beloning. Je krijgt bij een 40-urige werkweek:

  • een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
  • een goed salaris
  • een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per kilometer, maximaal €11,40 per gewerkte dag.
  • een pensioenregeling via BPF betonproductindustrie. SVA betaalt een gedeelte van je premie.
    een eindejaarsuitkering van 3,5%.
  • 25 vakantiedagen per jaar en 12 adv-dagen.
  • een bonus/winstregeling van maximaal €250 per jaar.
  • korting op je ziekten-, auto-, inboedel-, opstal- en reisverzekering
  • De werktijden kunnen verschillen. Als je ’s ochtends van 5:45 uur tot 14:15 uur werkt, ontvang je een ploegentoeslag van 7,6%. Of je werkt ’s middags van 14:00 tot 22:30 uur en krijgt een toeslag van 15,1%.

De werkomgeving..

SVA is de toonaangevende specialist in rioleringssystemen, afwatering en waterbehandeling. We zitten gevestigd in Nederweert aan de N266 onder Eindhoven. Op dagelijkse basis wordt er een breed scala aan beton-gietijzerproducten voor drainage geproduceerd. Bijvoorbeeld goten, kolken en putdeksels. SVA is betrokken bij uiteenlopende infrastructuurprojecten door heel Nederland.

De fabriekshallen waar je komt te werken zijn voorzien van verwarming. In de winter zal je het niet snel koud krijgen. Soms kan het in de zomer redelijk warm worden. De hoeveelheid daglicht in de fabriek verschilt per werkplek. De ruimte is wel voorzien van ramen waar genoeg zonlicht naar binnen komt. Bij het ombouwen van de machine kan je vies worden. Je werkkleding blijft bij SVA, zodat we die voor je kunnen reinigen. Er zijn douches beschikbaar voor de medewerkers en je krijgt je eigen locker. In de kantine kan je gebruik maken van gratis koffie, thee en Cup-a-Soup. Een koelkast en magnetron is ook aanwezig als je daar gebruik van wilt maken voor je lunch. Toch zin in een snack tussendoor? Er staan automaten waar je snoep en frisdrank kan kopen.

 

 

Wil je van dichtbij zien hoe het gaat bij de SVA Group?

Over SVA Group

dé specialist in rioleringssystemen, afwatering en waterbehandeling

Gevestigd in Nederweert